The Red Pack - The Band With The Ultimate Golden Oldies

NIEUWS ROND THE RED PACK

 


 

DONDERDAG 25 JUNI 2020 - NIEUWE PLANNING DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK

 

Aangezien we gisteren te horen hebben gekregen dat per 1 juli de corona maatregelen versoepeld worden en er dus weer wat meer mogelijk is, gaan we gelijk aan de slag om een nieuwe datum te plannen voor onze officiële presentatie. Dit zal waarschijnlijk als alles goed blijft gaan in Nederland, medio november dan plaats moeten gaan vinden en uiteraard weer in De Harmonie in Oosterblokker. We houden jullie op de hoogte.

 


 

ZATERDAG 11 APRIL 2020 - DE OFFICIËLE PRESENTATIE VAN THE RED PACK - GECANCELED !!

 

De presentatie van onze nieuwe band die gepland stond voor 11 april 2020 in De Harmonie in Oosterblokker, moeten wij helaas i.v.m. het coronavirus uitstellen tot een nader te bepalen datum. Om hiervan op de hoogte te blijven kunt u onze website volgen of onze facebook pagina. Het is even niet anders, maar er zijn ergere dingen aan de hand momenteel. Namens ons iedereen heel veel sterkte en probeer ondanks alle ellende en tegenslag het hoofd een beetje koel te houden en je niet te laten leiden door blinde paniek, want dat maakt het meestal alleen maar erger dan dat het al is. Hetgeen we nu nodig hebben in saamhorigheid en voor elkaar zorgen. Nogmaals iedereen heel veel sterkte en hopelijk tot ziens in betere tijden !!

 


 

VAN NOVEMBER 2019 T/M MAART 2020 - DIVERSE REPETITIES

 

Deze maanden duiken wij een aantal keren de oefenruimtes van Smit Sound Service in Almere in, om het volledige repertoire op de rails te krijgen. Dat wordt dan buiten de puntjes op de i zetten, zoals gewoonlijk ook weer een hoop gezelligheid en lol.

 

Repetitie The Red Pack


 

2 OKTOBER 2019 - VIDEO OPNAMES

 

Op deze dag hebben we samen met Ronald van Berghe in de grote zaal van Smit Sound Service in Almere onze 2 promo video's opgenomen. Deze video's zijn ook door Ronald gemonteerd en staan inmiddels op onze video pagina. Deze dag was de fotograaf Margreet Broerse er ook weer gezellig bij, dus er zijn hiervan ook enkele foto's op foto pagina geplaatst.

 

Video The Red Pack


 

In de maanden juli, augustus en september ligt de boel i.v.m. vakanties even stil.

 


 

NIEUWE GITAREN

 

Als de band The Red Pack heet en alles jasjes daarom ook rood zijn, dan moeten er eigenljk ook rode gitaren komen. Bij deze geregeld en Zjon de Bruin van Zjon's Guitarstore in Medemblik bedankt voor de levering, het aftstellen, zwarte slagplaten er op zetten etc. etc.

 

Rode gitaren


 

1 & 2 JULI 2019 - STUDIO OPNAMES

 

De twee dagen voor het opnemen van twee medley's die wij willen gaan gebruiken voor onze promo video, zijn al weer achter de rug. Wat een heerlijkheid om in de Pro Music Studio in Eemnes te kunnen opnemen. Richard van de Pro Music Studio ontettend bedankt voor je inbreng, je ongelofelijke vakmanschap en niet te vergeten de gezelligheid. Helemaal top !!

 

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack


 

5 JUNI 2019 - REPETITIE

 

De eerste repetitie in Q Factory in Amsterdam is achter de rug. Tijdens deze repetitie hebben we uitsluitend het materiaal doorgenomen wat we in de studio gaan opnemen voor een video opname. Daarna en tussendoor was het uiteraard ook nog een beetje jammen. Het was in ieder geval een vruchtbare en ook een heel gezellige avond !!

 

Repetitie The Red Pack


 

27 MEI 2019 - FOTOSHOOT

 

Fotoshoot gehad in Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer met de fotograaf Margreet Broerse, waavan de resultaten momenteel al op onze website zichtbaar zijn. We zijn er erg blij mee. Margreet bedankt !!

 

Fotoshoot The Red Pack


 

MAART 2019 - HET BEGIN

 

In maart 2019 is het voor The Red Pack na wat rond bellen en rond mailen, allemaal begonnen. Alle bandleden, die elkaar vanuit diverse bands en bezettingen al jaren kende, hadden direct zin om een nieuwe band te gaan vormen die zich volledig stort op de hits uit de jaren 50, 60, 70 en 80. Ook gelijk door alle bandleden 7 rode jasjes besteld, zodat het "Red" in The Red Pack er niet niets staat en daarna uiteraard direct even een fotoshoot plannen.

  

klik op onderstaande links voor meer informatie

 
 
 
 
 
 
 
 

Like The Red Pack