The Red Pack

NIEUWS ROND THE RED PACK

 


 

27 MEI 2019

 

Fotoshoot gehad in Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer met de fotograaf Margreet Broerse, waavan de resultaten momenteel al op onze website zichtbaar zijn. We zijn er erg blij mee. Margreet bedankt !!

 

 


 

5 JUNI 2019

 

Eerste repetitie in Q Factory in Amsterdam is achter de rug. Tijdens deze repetitie hebben we uitsluitend het materiaal doorgenomen wat we in de studio gaan opnemen voor een video opname. Daarna en tussendoor was het uiteraard ook nog een beetje jammen. Het was in ieder geval een vruchtbare en heel gezellige bedoeling !!

 

 


 

1 & 2 JULI 2019

 

De twee dagen voor het opnemen van twee medley's die wij willen gaan gebruiken voor onze promo video, zijn al weer achter de rug. Wat een heerlijkheid om in de Pro Music Studio in Eemnes te kunnen opnemen. Richard van de Pro Music Studio ontettend bedankt voor je inbreng, je ongelofelijke vakmanschap en niet te vergeten de gezelligheid. Helemaal top !!

 

 


 

In de maanden juli, augustus en september ligt de boel i.v.m. vakanties even stil.

 

 


 

2 OKTOBER 2019

 

Op deze dag gaan we samen met Ronald van Berghe in de grote zaal van Smit Sound Service in Almere onze 2 promo video's opnemen, die dan door Ronald zullen worden gemonteerd en dan uiteraard zo snel mogelijk op onze website zullen worden gezet.

 

 


 

20 & 27 NOVEMBER & 11 DECEMBER

 

Deze 3 dagen duiken wij de oefenruimtes van Smit Sound Service in Almere in, om het volledige repertoire op de rails te krijgen.

 

 


 

BEGIN JANUARI 2020

 

Begin januari 2020 willen wij ergens in Nederland een try-out organiseren, wat dan gelijk een mooie nieuwjaars party kan worden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte waar en wanneer dit dan zal zijn, want publiek is dan uiteraard van harte welkom.

 

 


 

Uiteindelijk zal The Red Pack dan vanaf begin 2020 on the road gaan.

 

 

HOME DE BAND REPERTOIRE VIDEO NIEUWS CONTACT

 

 

Like The Red Pack

 

  The Red Pack - The Band With The Ultimate Golden Oldies