The Red Pack - The Band With The Ultimate Golden Oldies

NIEUWS ROND THE RED PACK

 


 

MAART 2019 - HET BEGIN

 

In maart 2019 is het voor The Red Pack na wat rond bellen en rond mailen, allemaal begonnen. Alle bandleden hadden er direct zin in om zich volledig te storten op hits uit de jaren 50, 60, 70 en 80, dus werd er even flink over het repertoire nagedacht. Ook gelijk door alle bandleden 7 rode jasjes besteld, zodat het "Red" in The Red Pack er niet niets staat.

 


 

27 MEI 2019 - FOTOSHOOT

 

Fotoshoot gehad in Fabriek Zuidermeer in Zuidermeer met de fotograaf Margreet Broerse, waavan de resultaten momenteel al op onze website zichtbaar zijn. We zijn er erg blij mee. Margreet bedankt !!

 

Fotoshoot The Red Pack

Fotoshoot The Red Pack

 


 

5 JUNI 2019 - REPETITIE

 

Eerste repetitie in Q Factory in Amsterdam is achter de rug. Tijdens deze repetitie hebben we uitsluitend het materiaal doorgenomen wat we in de studio gaan opnemen voor een video opname. Daarna en tussendoor was het uiteraard ook nog een beetje jammen. Het was in ieder geval een vruchtbare en ook een heel gezellige avond !!

 

Repetitie The Red Pack

 


 

1 & 2 JULI 2019 - STUDIO OPNAMES

 

De twee dagen voor het opnemen van twee medley's die wij willen gaan gebruiken voor onze promo video, zijn al weer achter de rug. Wat een heerlijkheid om in de Pro Music Studio in Eemnes te kunnen opnemen. Richard van de Pro Music Studio ontettend bedankt voor je inbreng, je ongelofelijke vakmanschap en niet te vergeten de gezelligheid. Helemaal top !!

 

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack

Studio The Red Pack

 


 

NIEUWE GITAREN

 

Als de band The Red Pack heet en alles jasjes daarom ook rood zijn, dan moeten er eigenljk ook rode gitaren komen. Bij deze geregeld en Zjon de Bruin van Zjon's Guitarstore in Medemblik bedankt voor de levering, het aftstellen, zwarte slagplaten er op zetten etc. etc.

 

Rode gitaren

 


 

In de maanden juli, augustus en september ligt de boel i.v.m. vakanties even stil.

 

 


 

2 OKTOBER 2019 - VIDEO OPNAMES

 

Op deze dag hebben we samen met Ronald van Berghe in de grote zaal van Smit Sound Service in Almere onze 2 promo video's opgenomen. Deze video's zijn ook door Ronald gemonteerd en staan inmiddels op onze video pagina. Deze dag was de fotograaf Margreet Broerse er ook weer gezellig bij, dus er zijn hiervan ook enkele foto's op foto pagina geplaatst.

 

Video The Red Pack


 

20 EN 27 NOVEMBER EN 11 DECEMBER - REPETITIES

 

Deze 3 dagen duiken wij de oefenruimtes van Smit Sound Service in Almere in, om het volledige repertoire op de rails te krijgen.

 

Repetitie The Red Pack

 


 

HALF JANUARI 2020 - TRY OUT

 

Eind maart begin april 2020 willen wij ergens in Nederland een try-out organiseren. Uiteraard houden we jullie op de hoogte waar en wanneer dit dan zal zijn, want publiek is dan uiteraard van harte welkom.

 

 


 

En daarna kan The Red Pack vanaf april 2020, 1 jaar nadat het idee geboren was, uiteindelijk on the road.

 

  

klik op onderstaande links voor meer informatie

 
 
 
 
 
 
 
 

Like The Red Pack